Espai G d'Art la palla, 10 · 08221 terrassa (barcelona)
Tel. 93 780 62 28 - 609 95 59 98
susanna@espaigdart.com
 
        VEU I CONTRABAIX
LAURE LAURA GASCÓ
Acrílic sobre tela, 60x30 cm   SAXO I TROMPETA
LAURE LAURA GASCÓ
Acrílic sobre tela, 60x40 cm   BATERIA
LAURE LAURA GASCÓ
Acrílic sobre tela, 50x50 cm
   
LAURA GASCÓ, LAURE

Barcelona, 1979

Sóc dibuixant, il·lustradora i muralista. Vaig estudiar il·lustració i Arts aplicades al mur, a l’Escola Llotja de Barcelona.
He exposat en diversos locals i centres cívics, fent exposicions individuals i col·lectives, ininterrompudament des de que vaig sortir de l’escola.
La música és un tema recurrent a la meva obra, per diferents motius: Per una banda, sóc cantant aficionada de tota la vida i he format part de diferents projectes musicals i per altra banda, el meu company sentimental és músic i productor i això ha fet que tingui contacte directe amb músics de tota mena des de fa molts anys. M’encanta colar-me a les sessions d’assaig o de gravació per realitzar apunts al natural de manera furtiva.
També sóc consumidora habitual de música en viu i acostumo anar a escoltar concerts, sobretot de Jazz, encara que
també m’agraden molt el tango i el flamenc. Trobo que el món del Jazz és una iconografia molt pintoresca per materialitzar als llenços: la nit, els musics bohemis, els instruments musicals... Ens evoquen situacions molt cinematogràfiques.
En aquesta mostra exposo sis quadres de músics de jazz que són gats antropomòrfics. Això es deu a la influència d’altres disciplines que també són vitals en la meva trajectòria: el còmic i l’animació. Així doncs, aquests gats estan inspirats en la pel·lícula “Los Aristogatos” de Disney i en la famosa sèrie de còmics “Blacksad” de Juan Diaz Canales i Juanjo Guarnido.