Avís Legal

Informació general per a donar compliment a la Llei 34/2002 (LSSI), li informen de les següents dades identificatives:

Titular: Susanna Gibert Faidella, Directora de la Galeria Espai G d’Art

Adreça: carrer de La Palla, 10 – 080221 Terrassa (Barcelona)

Contacte: susanna@espaigdart.com

Telèfon: 609955998

www.espaigdart.com no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de www.espaigdart.com.

Amb els límits establerts a la llei, www.espaigdart.com. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Les pàgines d’Internet de www.espaigdart.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això,  www.espaigdart.com no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Amb caràcter enunciatiu i no limitatiu, els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva d’ www.espaigdart.com o dels seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d’ www.espaigdart.com.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.espaigdart.com ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal.

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que les seves dades personals les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Susanna Gibert Faidella amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis i/o productos, així com per informar de les millores de la pàgina web.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a  c. de La Palla, 10 – 08221 Terrassa (Barcelona) o bé, enviant un correu electrònic a susanna@espaigdart.com

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), en especial del que disposa l’article 10, li informem de les Condiciones Generals, que haurà d’acceptar quan contracti qualssevol dels productes i/o serveis.